„Labai džiaugiuosi, jog pirmą kartą organizuojamose D. Kutkaitės vardo varžybose dalyvaus net 150 sportininkių iš dvylikos valstybių – Baltarusijos, Estijos, Gruzijos, Ispanijos, Latvijos, Lenkijos, Nyderlandų, Maltos, Rumunijos, Rusijos, Ukrainos bei Lietuvos, - kalbėjo Lietuvos meninės gimnastikos vykdomojo komiteto generalinis sekretorius Algimantas Prunskas.

Varžybose dalyvaus įvairių amžiaus grupių sportininkės, kurios varžysis asmeninėse ir grupinių pratimų rungtyse. Mums tai didžiulis įvykis, tai yra pirmosios tokio aukšto rango varžybos Nepriklausomos Lietuvos istorijoje, smagu, jog žiūrovai galės stebėti jas tiesiogiai internetu.“

Prie renginio organizavimo ir populiarinimo prisideda ir pati buvusi daugkartinė Lietuvos, TSRS čempionė, Europos čempionato nugalėtoja bei pasaulio čempionato prizininkė Dalia Kutkaitė. Legendinė mūsų šalies gimnastė džiaugėsi varžyboms skiriamu dėmesiu ir tikisi, kad turnyras taps puikia repeticija prieš Europos čempionatą Baltarusijoje.

„Labai džiaugiuosi renginiui skiriamu dėmesiui ir palaikymu. Kartu ir jaudinuosi dėl būsimų varžybų, jaučiame didžiulę atsakomybę prieš renginio dalyvius ir tikimės, jog mūsų sportininkės tinkamai atstovaus Lietuvai bei įgaus patirties prieš Baltarusijoje vyksiantį Europos čempionatą“, - naujienų portalui DELFI teigė tituluota sportininkė.

Tiesioginiame DELFI TV eteryje D. Kutkaitės vardo taurės varžybų žiūrovai išvys abiejų dienų sportininkių programas. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį nuo 14.30 val. prasidėsiančiose varžybose savo pasirodymus atliks jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų amžiaus grupių dalyvės iš dvylikos šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją