Italijoje stovyklavę sportininkai į Pekiną skrido užsakomuoju skrydžiu iš Milano.

„Man asmeniškai skrydis buvo labai lengvas. Sėdėjau vienas per tris vietas, todėl galėjau patogiai išsimiegoti. Patikra oro uoste taip pat praėjo sklandžiai ir gana greitai. Turbūt labiausiai išvarginusi dalis buvo kelionė autobusu iš Pekino į Džangdziakou, kuri užtruko 4 valandas.

Pirmas įspūdis atvykus – tikrai geras, kambariai erdvūs, šviesūs. Paties kaimelio apžiūrėti dar nespėjome“, – sakė biatlonininkas Vytautas Strolia.

Pirmoji iš lietuvių žaidynėse startuos biatlonininkė Gabrielė Leščinskaitė, vasario 7 dieną ji varžysis 15 km individualiose lenktynėse.

Žiemos olimpinės žaidynės Kinijoje vyks trijose zonose: Pekine, Jančinge ir Džangdziakou. Būtent pastarajame bus pagrindinis Lietuvos rinktinės štabas: čia kartu su misijos vadovais apsigyvens biatloninkai ir slidininkai. Kalnų slidininkai gyvens Jančinge esančiame olimpiniame kaimelyje, o šokių ant ledo pora – Pekine.

Džangdziakou nuo Pekino nutolęs apie 160 km. Iš viso čia įrengta 2800 lovų sportininkams bei komandų nariams. Be biatlonininkų ir slidininkų čia taip pat apsistos snieglentininkai ir šuolininkai su slidėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją