Toks pats vardas suteiktas ir dviračių sporto treneriui Narsučiui Dumbauskui.

Už indėlį į Lietuvos sporto plėtrą KKSD buvo pagerbti ir apdovanoti garbingo amžiaus sportininkai, treneriai, sporto darbuotojai bei Lietuvos Enciklopedijos II tomo kūrėjai. Viso renginyje asmeninių jubiliejų progomis ir už nuopelnus bei indėlį į įvairias sporto šakas pagerbti 148 asmenys.

„2013 metai buvo labai sėkmingi mūsų sportininkams. Pirmiausiai dėl to, kad esame stiprūs savo ambicijomis, todėl Departamentas valstybės vardu privalo Jums padėkoti už brandžių metų puikius rezultatus“, - sveikinimo kalboje sakė KKSD generalinis direktorius Klemensas Rimšelis.

Kūno kultūros ir sporto departamento vienetinis proginis apdovanojimas - Nikė 3D įteiktas Zigmantui Motiekaičiui už indėlį, rengiant Lietuvos sporto enciklopediją. Taip pat už šį indėlį KKSD Sporto garbės kryžiumi apdovanoti Zita Šakalinienė, Algimantas Bertašius ir Antanas Račis.

KKSD apdovanojimu LAUDATIO apdovanoti: Vytautas Juozas Kirkliauskas - 65-erių metų sukakties proga už tinklinio sporto plėtrą Lietuvoje, Gediminas Jakavonis - 55-erių metų sukakties proga už indėlį į baidarių ir kanojų irklavimo plėtrą Lietuvoje, Vidmantas Urbonas - 55-erių metų sukakties proga už triatlono sporto plėtrą Lietuvoje, Gintautas Janušauskas - 55-erių metų sukakties proga už kūno kultūros ir sporto plėtrą Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)