„Žiūrovų laukia įspūdingi pasirodymai ir tikrai geriausi sporto meistrai, kuriuos turime Lietuvoje. Dėl to renginys bus įdomus ir sporto profesionalams ir kovos menų sporto naujokams ir netgi tėveliams neapsisprendžiantiems, kas labiausiai tiktų jų atžaloms. Kovos menai Lietuvoje pasiekę tikrai aukštą lygį, labai apmaudu, kad iki šiol sporto mokyklos neturėjo pakankamai platformų pasirodyti, būti pastebėtiems ir tinkamai įvertintiems. Nuo gruodžio 2 dienos tai pasikeis“, – kalbėjo organizatoriai.

Lietuvos kovos menų festivalis bei iškilminga apdovanojimų ceremonija nuo šių metų taps kasmetiniu didžiausiu kovos menų renginiu.

Kovos menų federacijos savo skaičiumi gali lygiuotis net į olimpinių sporto šakų skaičių. Gruodžio 10 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje savo pasirodymus rodys: bokso, bušido, tekvando, šotokan karatė, pankrationo, tradicinės karatė, kudo, ušu, aikido, kendo, muai tai ir kitų kovinio sporto šakų profesionalai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)