K. Šleivos pagrindinis varžovas armėnas Malkhas Amoyanas savo taškų kraitės nepapildė, nes prieš dvi savaites vykusiame Europos čempionate peršoko į sunkesnę svorio kategoriją.

Trečioje pozicijoje esantis Lenkijos atstovas Gevorgas Sahakyanas Budapešte liko aštuntas, todėl savo pozicijų taip pat nesustiprino.

Kovo mėnesį į dešimtuką pavyko įšokti ir sunkiasvoriui Mantui Knystautui (10 vieta).

Kiti klasikų rezultatai:

Vilius Laurinaitis (96 kg) – 11 vieta;

Justas Petravičius (60 kg) – 24 vieta;

Mantas Kazimieras Sinkevičius (77 kg) – 28 vieta;

Martynas Nemsevičius (96 kg) – 41 vieta;

Romas Fridrikas (130 kg) – 42 vieta.

Moterų imtynių reitinguose 11-tą vietą užima Danutė Domikaitytė (68 kg). Nuo jos nežymiai atsilieka šių metų Europos U23 čempionato sidabro medalio laimėtoja Kamilė Gaučaitė (76 kg; 14 vieta). Laura Stanelytė (55 kg) yra 18-oje pozicijoje, o Kamilė Šernauskaitė (53 kg) – trisdešimta.

Po Europos čempionato didžiausią pažangą padarė „laisvūnas“ Lukas Krasauskas (97 kg). Vilkaviškietis iš 26-os pozicijos šoktelėjo į devynioliktą. Tuo tarpu Domanto Pauliuščenkos (86 kg; 45 vieta) ir Artemo Augos (74 kg; 44 vieta) rezultatai kuklesni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją