Atsakinėdami į dienos klausimus, dalindamiesi „LTeam“ palaikymo skanduotėmis, prisijungdami prie sportininkų profilių socialiuose tinkluose ir kviesdami ugnį nešti bičiulius, akcijos dalyviai jau įveikė daugiau nei 5,9 tūkst. kilometrų, iki Brazilijos virtuali ugnis turi nukeliauti dar 4,8 tūkst. kilometrų.

Akcija „LTeam ugnis“ startavo birželio 16-ą. Neabejojama, kad tiek sportininkams, tiek jų gerbėjams vis aktyviau įsitraukiant į olimpinių žaidynių ritmą, kilometrų skaičiuoklė kasdien suksis vis greičiau ir ugnis iki Rio de Žaneiro bus nunešta dar iki žaidynių pradžios rugpjūčio 5-ą dieną.

Svetainėje lteam.lt taip pat galima stebėti kaip Lietuvos sportininkams sekasi kelyje į Rio de Žaneirą. Čia vienoje vietoje kaupiami ir publikuojami vieši sportininkų įrašai socialiniuose tinkluose.

Svetainėje ir „Lteam“ paskirose socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“ taip pat pristatomi visi olimpinės rinktinės nariai ir geriausi visų laikų Lietuvos sportininkai, skelbiamos olimpinių žaidynių naujienos.

Akciją „LTeam ugnis“ organizuoja Lietuvos olimpinis fondas (LOF).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją