„Laukia sunkios rungtynės, kadangi komandoje šiuo metu yra daug traumuotų žaidėjų. Suprantame, kad kovoti prieš „HK Juniors“ nebus lengva“, - kalbėjo pirmose tarpusavio rungtynėse pergalę išplėšęs Dovydas Kulevičius. – Žinome, kad komanda ruošiasi atkrintamoms rungtynėms, todėl jiems reikia taškų ir kuo aukštesnės vietos turnyro lentelėje“.

Pasak D. Kulevičiaus, kuris neretai komandoje užima ir vyriausiojo trenerio asistento pareigas, rungtynių rezultatas priklausys nuo to, kaip nusiteiks „Energijos“ žaidėjai.

„Svarbiausia yra tai, kad jausime mūsų gerbėjų palaikymą. Visada jį jaučiame. Stengsimės atiduoti visas savo jėgas dėl pergalės“, - sakė ledo ritulininkas, kuris į komandą įsiliejo tik įpusėjus sezonui.

„Atmosfera komandoje tikrai puiki. Smagu, kad sugebame vienas kitą palaikyti sunkiose situacijose, - sakė Elektrėnų klubo žaidėjas. – Šiek tiek pakeitėme žaidimo taktiką, pradėjome žaisti nuo gynybos ir sugebėjome įvykdyti beveik visas trenerio užduotis. Kartais tenka trenerio vaidmuo. Taip jau išėjo. Juk treneris pas mus vienas. Kartais jam būna sunku, todėl nusprendžiau padėti, tam patirties tikrai užtenka“.

„Energijai“ šįkart Latvijoje dėl patirtų traumų negalės padėti Antonas Korneičiukas, Aurelijus Kriščiūnas, Arūnas Aleinikovas ir Justinas Vėželis.

„Bus sunku, pirmą kartą laimėjome po baudinių serijos, o dabar stengsimės laimėti per šešiasdešimt minučių“, - šypsojosi komandos gynėjas Tomas Vyšniauskas. – Šįkart bus sunku gynėjams, kadangi HK „Juniors“ – jauna ir daug lakstanti komanda. Turėsime, ką veikti. Manau, kad mūsų pranašumas turėtų būti patirtis. Jos tikrai turime daugiau. Mūsų komanda dabar puikiai suderina jaunystę ir patirtį – turime jaunuolių, kurie nuolat draskosi dėl kiekvieno ritulio, o mes, senukai, irgi pabandysime nepražiopsoti savo progų“.

Po paskutinės treniruotės prieš išvykstant į Latviją D. Kulevičius pasinaudojo proga ir pasveikino komandos draugą.

„Naudodamiesi proga, norėtume pasveikinti mūsų jaunąjį tėvelį Nerijų Dauksevičių“.

„Energijos“ vartininkas Nerijus Dauksevičius gyvena tėvystės džiaugsmais ir namuose po treniruočių sūpuoja pirmagimę Viltę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją