Pirmoji varžybų dalis – pagrindinis fechtavimosi etapas – įvyko dar ketvirtadienį. J. Kinderis laimėjo 16 kovų ir turėjo tenkintis 22-ąja pozicija. Papildomame fechtavimosi etape lietuvis įveikė vengrą Bence Demeterį, bet nusileido kinui Zhang Linbinui ir savo sąskaitą papildė vienu tašku.

Plaukimo varžybose mūsų šalies olimpietis distanciją įveikė per 2 min. 14,88 sek. ir užėmė 32-ąją vietą. Bendrojoje įskaitoje tai reiškė smuktelėjimą į 27-ąją poziciją (484 tšk.).

Jodamas J. Kinderis kliudė dvi kliūtis ir pelnė 286 taškus iš 300 galimų. Prieš bėgimo ir šaudymo rungtį lietuvis užėmė 27-ąją vietą ir nuo pirmaujančio Pietų Korėjos penkiakovininko Jung Jinhwa atsiliko 93 sek.

Paskutinėje rungtyje J. Kinderis kiek pagerino savo padėtį (12 min. 4,44 sek.; 22 vieta) ir galutinėje įskaitoje užėmė 25-ąją vietą (1346 tšk.).

Tuo metu tvirtai pirmavęs Jung Jinhwa tapo varžybų nugalėtoju (1431 tšk.), antrąją vietą užėmė jo tautietis Jun Woongtae (1426 tšk.), o trečiąją – airis Arthuras Laniganas-O'Keeffe'is (1425 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)