Pasaulio taurės finale birželio 11-14 dienomis Minske (Baltarusija) dalyvaus po 32 moteris ir vyrus, kurie bus atrinkti pagal keturių atrankos etapų rezultatus.

Moterų įskaitoje šiuo metu pirmauja 110 taškų turinti amerikietė Margaux Isaksen, už jos nugaros žengia po 81 tašką surinkusios britė Freyja Prentice ir lenkė Anna Maliszewska. L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė, praleidusi pirmą etapą JAV ir triumfavusi antrame Egipte, turi 60 taškų ir šiuo metu su dar dviem sportininkėmis dalijasi 9-11 vietas.

Gintarė Venčkauskaitė (49 taškai, dalyvavo 2 etapuose) šioje įskaitoje yra 17-a, E. Serapinaitė (28, 1 etapas) - 39-a, Lina Batulevičiūtė (22, 2 etapai) - 46-a, I. Serapinaitė (8, 1 etapas) - 64-a, Karolina Gužauskaitė (5, 1 etapas) - 67-a.

Prieš kelionę į Romą I. ir E. Serapinaitės, K. Gužauskaitė, kartu su Aurelija Tamašauskaite, Gabija Daraškevičiūte, Egle Švedaite, Vladislovu Sosnovskiu ir Gyčiu Gudlevičiumi išvyko į treniruočių stovyklą Vokietijoje.

Trys pasaulio taurės varžybose šiemet dalyvaujantys Lietuvos vyrai - Justinas Kinderis, Lukas Kontrimavičius ir Dovydas Vaivada - varžybas Italijoje praleis. Bendroje turnyro įskaitoje J. Kinderis (53, 2 etapai) šiuo metu dalijasi 15-16 vietas, D. Vaivada (29, 1 etapas) yra 38-as, o L. Kontrimavičius (1, 1 etapas) dalijasi 87-137 pozicijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)