Pats diržą ginsiantis 28-erių kaunietis socialiniame tinkle paskelbė į ringą kopsiantis balandžio 29 d. Teksase (JAV).

Su ketveriais metais jaunesniu oponentu jis turėjo suremti pirštines kovo 18 d., bet praėjusį mėnesį susidūrė su netikėtomis sveikatos problemomis. Paaiškėjo, kad sportininkui reikalinga apendicito operacija, kuri jam buvo atlikta Kaune.

E. Stanionis per karjerą profesionalų ringe laimėjo visas 14 kovų, 9 iš jų – nokautais. Po praėjusios pergalės prieš Radžabą Butajevą iš Rusijos 174 cm ūgio lietuvis turėjo susitikti su WBA superčempiono diržo savininku Errolu Spence'u – taip norėta sujungti du diržus. Vis dėlto amerikietis to nepageidavo, dairydamasis pelningesnių alternatyvų.

Savo ruožtu 4 centimetrais aukštesnis V. Ortizas yra laimėjęs visas 19 savo kovų – ir visas nokautais. 2021-aisiais amerikietis penkis kartus siuntė į nokdauną Egidijų Kavaliauską, kol galiausiai akistata buvo nutraukta aštuntame raunde.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją