Auksiniame plaukime lietuvė finišą pasiekė per 25.30 sek. ir pagerino žaidynių rekordą.

Antradienį R. Meilutytė dalyvavo ir 200 m plaukimo krūtine atrankos varžybose, tačiau buvo diskvalifikuota.

DELFI primena, kad šeštadienį lietuvė praleido 100 m krūtine asmenines ir komandines varžybas dėl apsinuodijimo. Be to, plaukikus atvirame baseine Brazilijoje pribloškė ir iš vandens ištrauktas tarakonas.

„Neitin smagios žinios iš Brazilijos. Rūta šiandien neplaukė 100 m krūtine ir estafetės, nes kažkuo apsinuodijo. Treneris Jonas Ruddas parašė savo FB, kad prieš tai iš baseino ištraukė dvokiantį tarakoną. Gal tai susiję?“, - tądien socialiniame tinklapyje „Facebook“ pranešė Lietuvos plaukimo federacija.

Tuo tarpu penktadienį R. Meilutytė 50 m distanciją krūtine įveikė per 30.8 sek. ir pasiekė Pasaulio mokyklų žaidynių rekordą. Rūtai nuo vasaros priklauso šios rungties planetos rekordas yra 29.48 sek.

Pasaulio mokyklų žaidynės Brazilijoje vyksta 50 m ilgio baseine atvirame ore. Virš baseino yra stogas, tačiau sienų – ne.

Gruodžio 12 - 15 dienomis R. Meilutytė dalyvaus Danijoje vyksiančiame Europos čempionate trumpajame (25 m) baseine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)