LPF prezidentas pristatė ekspertų išvadas ir pasiūlymus dėl Lazdynų baseino – siūloma šalia jau esamo statyti naują 50 metrų takų ilgio plaukimo baseiną, o kol vyks statybos, pratęsti esamo veiklą.

Kūno kultūros ir sporto departamentas pasiūlė 2014–2020 metų Nacionalinėje pažangos programoje prioriteto „Regioninė plėtra“ priemonėje „Atnaujinti ir plėtoti tolygią, sveiką gyvenseną, fizinį aktyvumą ir sportą skatinančią viešąją infrastuktūrą“ išskirti nacionalinės svarbos sporto objektų finansavimą, pasinaudojant naujos ES finansinės perspektyvos lėšomis.

Taip būtų galima spręsti tiek Vilniaus Lazdynų ir Klaipėdos plaukimo baseinų, tiek Nacionalinio stadiono statybų klausimus. Ministras Pirmininkas A. Butkevičius pritarė tokiai galimybei.

Susitikime taip pat pažymėta būtinybė užtikrinti Vaikų mokymo plaukti bendrojo lavinimo mokyklose programos tęstinumą, - praneša Ministro Pirmininko spaudos tarnyba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)