Japonų krašto žaidėjas Kotaro Matsushima atliko net tris žeminimus ir padėjo savo komandai pergalingai pradėti pasaulio čempionatą. Japonijos rinktinėje pasaulio pirmenybėse anksčiau niekas nėra atlikęs trijų žeminimų.

Rusijos regbininkai pačioje rungtynių pradžioje pirmieji išsiveržė į priekį, kai Kirilas Golosnickis prispaudė kamuolį varžovų įskaitiniame plote, bet K. Matsushima greitai atsakė rezultatyvia ataka. Prieš pertrauką tas pats K. Matshushima padidino šeimininkų pranašumą.

Antroje mačo pusėje išryškėjo Japonijos rinktinės pranašumas. Nors netrūko ir klaidų, trečią žeminimą atliko geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas K. Matsushima, o dar penkis taškus pridėjo Pieteris Labuschagne. Į tai rusai atsakė vieninteliu tiksliu baudos smūgiu.

Rungtynes Tokijo stadione stebėjo beveik 46 tūkst. žiūrovų. Prieš rungtynes buvo surengtas iškilmingas čempionato atidarymas.

A grupėje taip pat rungtyniauja Airijos, Samoa ir Škotijos rinktinės.

Šeštadienį pasaulio čempionate vyks trejos rungtynės. B grupėje 12.45 val. įvyks intriguojanti Naujosios Zelandijos ir Pietų Afrikos (PAR) akistata. C grupėje žais Argentina ir Prancūzija, o D grupėje – Australija ir Fidžis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)