Antras rungtynes turnyre laimėjo rusai, kurie A grupės mače 24:20 palaužė Lenkijos rinktinę.

B grupėje trečią pergalę iš eilės iškovojo Slovėnijos rankininkai, 29:22 pranokęs makedonus, o taip pat be kluptelėjimų žengiantys ispanai 42:22 nepasigailėjo Angolos komandos.

Lyderiais C grupėje ir toliau išlieka kroatai, kurie 31:25 nugalėjo Baltarusiją, o mūšyje dėl pirmos pergalės vengrai 34:29 įveikė Čilę.

Tuo metu D grupėje kovą dėl pirmosios vietos laimėjo Danijos rinktinė, dramatiškai 27:25 palaužusi Švedijos rankininkus. Antrą pergalę šventė Egiptas, 31:29 nukovęs Bahreiną.

Turnyro lentelės

Pasaulio čempionate iš viso varžosi 24 komandos, suskirstytos į 4 grupes po 6 komandas. Į atkrintamąsias varžybas iškops po keturias stipriausias.

DELFI primena, kad Lietuvos vyrų rankinio rinktinė atrankoje į šį čempionatą savo grupėje užėmė trečią vietą, į priekį praleidusi Slovakijos bei Bosnijos ir Hercogovinos rinktines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją