Kaip informavo Policijos departamento atstovai, jau pirmosiomis dienomis medaliu pasipuošė mūsų šalies atstovė.

Stalo teniso turnyre Indrė Astrauskaitė moterų dvejetų varžybose poroje su Kinijos atstove Fen-Chu Chen iškovojo sidabro medalius.

Kelyje į finalinį etapą sportininkės įtikinamai nugalėjo visas varžoves. Finaliniame etape, įveikusios Vokietijos-Islandijos, Filipinų ir Rumunijos poras, jos pateko į pagrindinį finalą. Ir tik kovoje dėl pirmosios vietos I. Astrauskaitė ir F.C. Chen rezultatu 1:3 pralaimėjo atstovėms iš Honkongo bei iškovojo sidabro medalius.

Stalo teniso varžybose dalyvauja gausus būrys sportininkų iš Azijos šalių, priskiriamų šios sporto šakos elitui - Honkongo, Filipinų, Kinijos, Japonijos ir Pietų Korėjos.

Asmeninėmis lėšomis įveikę Atlanto tolius mūsų šaliai atstovavo du policininkai: Kauno apskrities VPK nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininkas Aurelijus Banys ir Asmenų paieškos skyriaus tyrėja I. Astrauskaitė.

A. Banys asmeninėse varžybose puikiai sužaidė pogrupyje, kur, įveikęs visus varžovus užėmė pirmąją vietą. Lemiamoje kovoje dėl patekimo į finalinį etapą (1-16 vietos) Aurelijus rezultatu 1:3 pralaimėjo Honkongo atstovui ir užėmė vietą pirmajame 24-tuke.

Lietuvos pareigūnai toliau varžysis asmeninėse ir mišriose varžybose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją