Vaikinų pavienę dvivietę šiame čempionate irkluos broliai Dovydas ir Domantas Stankūnai.

Jiems teks susirungti su 23-ių valstybių atstovais. Tos pačios valčių klasės merginų grupėje Lietuvai atstovaus Vytautė Urbonaitė ir Kamilė Kralikaitė iš Europos jaunių irklavimo čempionato Prancūzijoje grįžusios su bronzos medaliais. Pasaulio čempionate merginoms teks varžytis su įgulomis iš 13-os Pasaulio šalių.

Vaikinų porinių dviviečių valčių klasėje su dar 28-ių valstybių irkluotojais varžysis Virgilijus Prušinskas ir Titas Mašanauskas, o merginų – Ugnė Juzėnaitė ir Dovilė Rimkutė.

Su 29-ių valstybių geriausiomis šio amžiaus grupės irkluotojomis merginų vienviečių valčių klasėje rungsis Lietuvos atstovė Raminta Morkūnaitė.

Vaikinų porinių keturviečių valčių klasėje Lietuvą atstovaus Paulius Kirda, Martynas Vaitkevičius, Rokas Jakubauskas ir Domantas Maročka. Šioje rungtyje varžysis irkluotojai iš 20 valstybių. Merginų porinių keturviečių valčių klasėje su dar 17 įgulų rungsis Danielė Talačkaitė, Martyna Kazlauskaitė, Laurita Nemeravičiūtė ir Kamilė Žilionytė.

Pasaulio jaunių irklavimo čempionate dalyvaus beveik 760 irkluotojų iš 57 pasaulio valstybių.

Čempionato tvarkaraščiai, rezultatai ir vaizdo transliacijos FISA internetiniame puslapyje: http://www.worldrowing.com/events/2018-world-rowing-junior-championships/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)