Po du įvarčius nugalėtojams pelnė Karolinos „Hurricanes“ puolėjai Sebastianas Aho ir Teuvo Teravainenas bei „Jugros“ snaiperis Veli-Matti Savinainenas.

Suomiai du iš savo aštuonių įvarčių pasiekė žaisdami daugumoje, vieną – mažumoje.

Vienintelio tikslaus metimo latvių gretose autorius – Rihardas Bukartas iš Berlyno „Eisbaren“ klubo, pasižymėjęs tada, kai rezultatas jau buvo 0:8.

Kitose B grupės rungtynėse Norvegijos ekipa po baudinių serijos 5:4 (2:2, 1:1, 1:1; 0:0; 1:0) įveikė olimpinius vicečempionus vokiečius.

A grupėje pasaulio čempionė Švedija 3:2 (2:0, 0:1, 1:1) nugalėjo Čekiją, o šveicarai 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) įrodė savo pranašumą prieš Slovakijos ledo ritulininkus.

Latviai galės reabilituotis jau antradienį, kai susitiks su visiškais turnyro autsaideriais Pietų Korėjos atstovais, kol kas pralaimėjusius abu mačus triuškinamais rezultatais – 1:8 suomiams ir net 0:10 kanadiečiams.

B grupėje, be Latvijos ir jau išvardintų kitų šalių, dar grumiasi JAV, Vokietija, Norvegija ir Danija.

Į atkrintamąsias varžybas keliaus keturios geriausios grupės komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)