Antrasis Lietuvos atstovas šioje klasėje - Martynas Juodeška - su 139 baudos taškais iš 78-osios pozicijos pakilo į 71-ąją. Jis trečiame plaukime užėmė 31-ą, o ketvirtajame - 30-ą vietą.

Šios klasės lyderiu po keturių plaukimų tebėra Nimrodas Mashichas (6 tšk.) iš Izraelio, lenkiantis du Lenkijos buriuotojus - Przemyslawą Miarczynskį bei Piotrą Myszką (po 10 tšk.).

Vyrų „Laser Standart“ klasėje (147 dalyviai) Rokas Milevičius po dar dviejų plaukimų su 135 baudos taškais iš 119-osios vietos antradienį pakilo į 112-ąją. Lietuvis trečiame plaukime buvo 34-as, o ketvirtame - 26-as.

Lyderiu tapo abu antradienio plaukimus laimėjęs triskart pasaulio čempionas australas Tomas Slinsgby'is (9 tšk.), į antrą poziciją pakilo britas Paulas Goodisonas (18 tšk.), o trečią vietą dalijasi vokietis Simonas Groteluschenas ir dar vienas Didžiosios Britanijos buriuotojas Nickas Thompsonas (po 19 baudos taškų).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją