V. Kličko profesionalų bokso ringe iš 45 kovų 43 laimėjo anksčiau laiko (40 - nokautais), o du vieninteliai pralaimėjimai - patirtų traumų dvikovose su varžovais priežastis.

„Tiems, kurie seka brolių Kličko pasirodymą, galiu pasakyti. Neliūdėkite, Vladimiras už mane jaunesnis penkeriais metais ir dar ilgai turėtų jus džiuginti savo kovomis ringe“, - tvirtino Vitalijus Kličko, kuriam šių metų birželio mėnesį jau sukako 40 metų.

Broliams Vitalijui ir Vladimirui Kličko priklauso visi penki pasaulio profesionalų bokso čempionų titulai: Vitalijus - čempionas pagal WBC, o Vladimiras - pagal IBF, WBA, WBO bei IBO versijas.

Gruodžio 10-ą dieną Diuseldorfe (Vokietija) planuojamas Vladimiro Kličko (59 kovos: 56 pergalės /49 - nokautais/ ir 3 nesėkmės) mačas su Prancūzijos sunkiasvoriu Jeanu-Marcu Gilbertu Mormecku (36 pergalės per 40 kovų profesionalų ringe (22 - nokautais) bei 4 pralaimėjimai).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)