Airinė Palšytė varžybose liko toli nuo savo geriausių rezultatų. Su 1.85 m (1.80/1 1.85/2 1.90/xxx) rezultatu ji užėmė devintą vietą.

Pirmas tris vietas užėmė Ukrainos šuolininkės, o nugalėjo Yaroslava Mahuchikh (1.96).

Nuo 20 val. pradėjo varžytis vyrai (Adrijus Glebauskas).

A. Palšytei tai – antrasis sezono startas. Kotbuse (Vokietija) lengvaatletė užėmė penktą vietą, geriausiu bandymu peršokusi 192 cm aukštį.

„Normatyvas yra pagrindinis žiemos sezono tikslas. Truputį gaila, kad yra sutrumpintas normatyvų vykdymo laikas. Jei imtumėme praėjusią žiemą, tą rezultatą pasiekiau dukart – Europos uždarų patalpų čempionate (197 cm) ir Kotbuse.

Pagal viską atrodo, kad tai nėra tas aukštis, kuris turėtų mane labai riboti. Tačiau nereikia atmesti vasaros traumos ir labai ilgo reabilitacinio laikotarpio po jo. Tikiuosi, kad sugebėsiu sugrįžti į tą pačią formą, jog pakartočiau tokį rezultatą“, – dar sausį vylėsi A. Palšytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)