Į padelio teniso turnyrą Dubingiuose atvyko net 10 moterų ir vyrų porų iš JAV bei Ispanijos. Turnyre taip pat rungtyniavo ir Tarptautinės padelio teniso federacijos prezidentas Danielis Patti (Italija), kuris ne tik susipažino su padelio plėtra Lietuvoje, bet ir maloniai bendravo su turnyre dalyvavusiais padelio žaidėjais. Danielis Patti gerai įvertino Lietuvos padelio federacijos (LPF) darbą, populiarinant bei vystant šią puikią sporto šaką.

„Man buvo labai malonu sugrįžti į Lietuvą ir dalyvauti „Dubingiai Open 2015“ turnyre, kuris buvo puikiai organizuotas ir vyko nuostabioje vietoje prie ežero. Turnyro metu mačiau maloniai bendraujančius ir kartu su šeimomis savaitgalį leidžiančius padelio mylėtojus iš Lietuvos ir kitų šalių. Nors aikštelėse ir vyko labai atkaklios kovos, šis turnyras skyrėsi nuo kitų, vykstančių Europoje, kur vyrauja tik varžybos. Atsipalaidavę, geranoriškai bendraujantys žmonės, puiki atmosfera, šiltas oras, nuostabi uždarymo šventė su gyva muzika, - visa tai man paliko malonius prisiminimus“, - sakė Tarptautinės padelio teniso federacijos prezidentas Danielis Patti.

Prieš porą metų Dubingiuose vykęs parodomasis padelio teniso turnyras, šiemet jau tapo ne tik tarptautiniu, bet ir LPF VASAROS TAURĖ 2015 varžybų dalimi, kurių finalinis etapas vyks rugsėjo mėnesį Vilniuje. Nors turnyro dalyviai rungtyniavo nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro, - visi susitikimai netilpo dviejose Dubingių teniso ir padelio klubo aikštelėse, todėl dalis rungtynių vyko netoliese esančiuose naujuose Molėtų padelio kortuose.

Stipriausioje A grupėje čempionais tapo vilniečiai Giedrius Vėželis ir Algirdas Draugelis, rezultatu 6:3, 6:4 nugalėję kauniečius Arūną Rozgą ir Tadą Misevičių. Rungtynėse dėl trečiosios vietos Titas Mikelevičius ir Dovydas Šabūnas po trijų setų kovos rezultatu 1:6, 6:2, 10:3 įveikė amerikiečius Mike Bistamonte ir Steve Bruly. Vyrų B lygoje čempionais tapo Vilmantas Šimoniūtis ir Tauras Macijauskas iš Kauno, o moterų B lygoje visas tris prizines vietas iškovojo padelio mėgėjos iš Ispanijos.

Turnyro „LPF VASAROS TAURĖ 2015“ antro etapo rezultatai:

Vyrai

A lyga

I vieta – Giedrius Vėželis / Algirdas Draugelis
II vieta – Arūnas Rozga / Tadas Misevičius
III vieta – Titas Mikelevičius / Dovydas Šabūnas

B lyga

I vieta – Vilmantas Šimoniūtis / Tauras Macijauskas
II vieta – Mindaugas Šakys / Germanas Šarkovas
III vieta – Jose Manuel Cańadas / Gerardo Cardona

Moterys

B lyga

I vieta – Mila Simenez / Elena Bernabev
II vieta – Ana Ramon / Belen Perez
III vieta – Sandra Bello / Aqveda Perez

Turnyro dalyviai ir nugalėjojai M. Levino nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją