Visos poros, dalyvavusios mišrių dvejetų turnyre, pagal pajėgumą buvo suskirstytos į dvi grupes. A grupė pradžioje rungtyniavo dviejuose pogrupiuose rato sistema, kur vyko itin atkaklios kovos dėl vietų pogrupiuose. Po to, vienodas vietas pogrupiuose užėmusios poros rungtyniavo tarpusavyje.

Pirmame pogrupyje be didesnio vargo nugalėtojais tapo tenisininkai Skaistė Bražėnaitė ir Dainius Vasiliauskas, o rungtynėse dėl antrosios vietos pogrupyje Neringa Sveikatienė ir Nikita Koposov tik po trijų setų kovos palaužė 4:6, 6:4, 12:10 Rūtos Balalytės ir Lino Petrukaičio duetą (visos poros iš Vilniaus).

Antrame pogrupyje atkakliausia kova vyko dėl pirmosios vietos: vilniečiai Dalia Geleževičienė ir Artūras Molis taip pat tik po trijų setų rezultatu 3:6, 7:5, 10:8 įrodė savo pranašumą prieš šiauliečius Ievą Čeilutkaitę ir Gintarą Dambrauską bei tapo pogrupio nugalėtojais.

Finale Skaistė Bražėnaitė ir Dainius Vasiliauskas vėl nesutiko didesnio pasipriešinimo ir, įveikę antroje vietoje likusius Dalią Geleževičienę ir Artūras Molį, tapo LPF mišrių dvejetų padelio turnyro nugalėtojais. Trečiąją vietą iškovojo Ieva Čeilutkaitė ir Gintaras Dambrauskas.

B grupės poros rungtyniavo rato sistema. Iškovoję visas pergales, nugalėtojais tapo Simona Žiūkaitė ir Artūras Kniukšta. Antrąją vietą užėmė Dalia Burokaitė ir Tomas Geleževičius, treti liko Oksana Derkač ir Vilius Urba.

Mišrių dvejetų padelio turnyro prizininkai buvo apdovanoti gražiomis LPF taurėmis, o dalyviai atsisveikino iki LPF taurės IV etapo varžybų, kurios vyks rugsėjo 22-23 dienomis Vilniuje. Padelio mėgėjos moterys jau šį sekmadienį susitiks tradiciniame turnyre „Bobų vasara Dubingiuose 2018“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją