Vyrų A ir B lygose rungtyniavo 18 padelio žaidėjų porų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių. Pradžioje turnyro dalyviai rungtyniavo pogrupiuose rato sistema, o vėliau vyko kovos, išsiaiškinant visas vietas.

Vyrų A lygoje itin atkakliai vyko pusfinalių susitikimai. Pirmame pusfinalyje kauniečiai Luidži Pakula ir Skirmantas Mačinskas rezultatu 7:5, 6:4 laimėjo prieš vilniečius Darių Malakauską ir Giedrių Vėželį, o antrame pusfinalyje klaipėdiečiai Gytautas Aukselis ir Mantas Gricius rezultatu 6:4, 7:5 nugalėjo vilniečius Robertą Sadovskį ir Tadą Skairį.

Finalo susitikime L. Pakula ir S. Mačinskas 6:1, 6:4 nugalėjo G. Aukselį ir M. Gricių ir tapo turnyro „LPF Vasaros taurė 2017“ pirmo etapo čempionais. Trečią vietą iškovojo Robertas Sadovskis ir Tadas Skairys.

Vyrų B lygoje vyko ne mažiau atkaklūs susitikimai, kur prizines vietas iškovojo vilniečiai. Čia nugalėtojais tapo Aleksandras Radiušas ir Sergejus Viničenka, finale 6:1, 3:6, 10:5 įveikę Tomą Drukteinį ir Andrių Valčiuką. Trečią vietą iškovojo Aurelijus Vėjelis ir Artūras Molis, rezultatu 7:6, 3:6, 10:4 nugalėję kauniečius Valdą Vėbrą ir Petrą Kapočių.

Šį vasaros sezoną Lietuvos padelio federacija numato keturis „LPF Vasaros taurė 2017“ turnyro etapus, du turnyrus moterims, mišrių dvejetų turnyrą ir jau tradiciniu tapusį „Lithuanian Open III“ - atvirą tarptautinės padelio federacijos turnyrą. Todėl padelio mėgėjai atsisveikindami sakė „iki pasimatymo“, nes antras „LPF Vasaros taurės 2017“ turnyro etapas vyks jau po dviejų savaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)