C grupėje Sigito Kukulskio ir Tomo Zibolio treniruojamų lietuvių laukia akistata su praėjusių metų bronzos medalių laimėtojais Didžiosios Britanijos regbininkais, taip pat Lietuvos ekipa žais su pajėgiomis Gruzijos ir Belgijos rinktinėmis.

Šeštadienį Lietuvos rinktinė Aukštaitijos stadione 12.34 val. žais su britais, 15.52 val. – su gruzinais, 19.10 val. – su belgais. Sekmadienį vyks atkrintamosios kovos.

Lietuvos rinktinės pagrindą sudaro jaunieji Šiaulių regbio žaidėjai, taip pat sportininkai iš Panevėžio ir Klaipėdos. Visi jie jau žaidžia Lietuvos vyrų čempionate.

Įdomu tai, kad net aštuoni Lietuvos rinktinės nariai jau žaidė praėjusių metų pirmenybėse, kuriose buvo metais jaunesni už daugumą varžovų.

Antrus metus iš eilės Europos jaunimo čempionato elite varžysis Santaras Karnytis, Robertas Stočkūnas, Lukas Garunkšnis, Matas Miežys, Irmantas Rumbauskas, Deividas Peskovas, Arnas Mikulskis ir Rokas Darbutas.

Lietuvos rinktinės sudėtis: Arnas Mikulskis, Deividas Vorašilka, Mantvydas Matiukas, Irmantas Rumbauskas, Lukas Garukšnis, Matas Miežys, Rokas Darbutas, Santaras Karnytis, Justinas Mėlinis, Deividas Peskovas, Kasparas Lukoševičius, Povilas Kieža, Nortas Albavičius, Elonas Dubovikas, Robertas Stočkūnas. Treneriai: Sigitas Kukulskis, Tomas Zibolis. Gydytojas – Almantas Viruišis, komandos vadovas – Paulius Zubavičius.

Čempionatas šeštadienį Panevėžio Aukštaitijos stadione prasidės 10 valandą. Pirmosiose rungtynėse susitiks Portugalijos ir Liuksemburgo komandos. 10.44 val. žiūrovai pirmą kartą galės išvysti praėjusių metų čempionės Airijos ir Švedijos akistatą.

Iš viso šeštadienį bus sužaisti net 24 mačai grupėse. Įėjimas – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)