Draugiškose rungtynėse su pajėgia Baltarusijos komanda lietuviai pasidalino po pergalę. Pirmame susitikime mūsiškiai 0:3 pralaimėjo varžovams, o antrose rungtynėse jiems atsirevanšavo po atkaklios kovos 3:2 (27:25, 29:31, 20:25, 25:22, 15:12).

Didžiąją dalį mūsų šalies rinktinės žaidėjų sudaro Lietuvoje žaidžiantys tinklininkai. Iš pagrindinio 12-uko užsienyje rungtyniauja Artūras Vasiljevas, Andžejus Savostionokas ir Jaroslavas Bogdanovičius.

Primename, kad dėl sveikatos problemų Lietuvos komandai negalės padėti vieni geriausių šalies žaidėjų Arvydas Mišeikis, Robertas Juchnevičius ir Tomas Vilimas.

Europos čempionato atrankos pirmo etapo antros grupės turnyras Liuksemburge vyks gegužės 20-22 dienomis. Lietuvos tinklininkai žais su Liuksemburgo, Moldovos ir Austrijos komandomis.

Į antrą atrankos etapą pateks trijų grupių nugalėtojai ir dvi geriausios antras vietas užėmusios komandos.

Lietuvos rinktinės sudėtis:

Artūras Vasiljevas;
Olegas Čebialis;
Jonas Rakickas;
Audrius Aleknavičius;
Mantas Grinevičius;
Andžejus Savostionokas;
Artūras Vincelovičius;
Andrius Gaidys;
Liudoslavas Adamovičius;
Gilbertas Kerpė;
Martynas Miliukas;
Jaroslavas Bogdanovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)