Atrankiniai plaukimai šeštadienį prasidės nuo 8.30 val. (vietos laiku), finalų pradžia – 16 val. Sekmadienį – atitinkamai 8.30 val. ir 15.30 val.

Jiems tai bus pirmasis 2020 metų sezono startas olimpiniame 50 m ilgio baseine. Dvi dienas truksianti taurė yra įtraukta į Tokijo olimpinių žaidynių kvalifikacinių varžybų sąrašą, todėl visi dalyviai turės progą įvykdyti dar nepasiektus normatyvus.

Kol kas iš Belgijoje pasirodysiančių lietuvių olimpinis „A“ normatyvas (100 m krūtine rungtyje) yra paklusęs tik Andriui Šidlauskui.

Net 4 šių varžybų rekordai iki šiol priklauso Lietuvos sportininkams: 50 ir 100 m krūtine – Rūtai Meilutytei, o 200 m nugara ir 200 m l. stiliumi – Danui Rapšiui. Pastarasis šį savaitgalį dalyvaus antrajame FINA plaukimo Čempionų serijos etape Pekine (Kinija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)