Varžybas organizuojanti „World Snooker Toor“ (WST) iš pradžių planavo jas vykdyti balandžio ir gegužės mėnesiais, tačiau dėl koronaviruso pandemijos paskelbė naujas datas. Čempionatas perkeltas į vasarą ir vyks liepos 31 – rugpjūčio 16 dienomis.

Organizatoriai netgi neatsisako minčių atverti Šefildo teatro, kuriame turi būti surengtos pirmenybės, duris žiūrovams. Kaip teigiama WST pranešime, „tai priklausys nuo vyriausybės skelbiamų nurodymų“.

O WST prezidentas Barry Hearnas neslepia, jog organizatorių tikslas – parduoti visus bilietus.

„Pasaulis susidūrė su dideliu iššūkiu, bet sportas gali visiems pakelti moralę ir virsti įkvėpimo šaltiniu. 128 mūsų žaidėjams taip pat svarbu nelikti be pajamų šaltinio. Jie turi žinoti, kad darome viską, jog grįžtume tą pačią akimirką, kai tik tai padaryti bus saugu“, – sakė B. Hearnas.

Čempionate dalyvaus 32 geriausi snukerio žaidėjai, pusei jų dar reikės įveikti atrankos varžybas, kurių datos kol kas nėra paskelbtos. Nugalėtojui atiteks 500 tūkst. svarų sterlingų piniginis prizas.

Praėjusių metų pirmenybių finale anglas Juddas Trumpas įveikė škotą Johną Higginsą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)