Pjongčango olimpiečiams Tomui Kaukėnui, Dianai Rasimovičiūtei, Ievai Januškevičiūtei, Mantui Stroliai LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė įteikė Pjongčango žiemos olimpinių žaidynių dalyvio ženkliukus bei LTOK suvenyrus.

Sarajeve rungtyniavusiems sportininkams, jų treneriams, gydytojai Dianai Baubinienei įteikti diplomai, o sidabro medalį iškovojusiam snieglentininkui Motiejui Morauskui ir jo tėčiui bei treneriui Artūrui Morauskui – dar ir piniginiai prizai.

Diplomus ir LTOK padėkas atsiėmė biatloninkai Sara Urumova, Darius Dinda, Gytis Mikoliūnas ir Romualdas Aleksandrovas, slidininkai Fausta Repečkaitė, Emilija Siavro, Edvinas Šimonutis ir Gabrielius Paukštė, kalnų slidininkė Smiltė Bieliūnaitė ir snieglentininkas M. Morauskas.

LTOK padėkos už sėkmingą bendradarbiavimą rengiant sportininkus Europos jaunimo žiemos olimpiniam festivaliui Sarajeve įteiktos Lietuvos nacionalinei slidinėjimo asociacijai, Lietuvos biatlono federacijai, Anykščių kūno kultūros ir sporto centrui, Ignalinos kultūros ir sporto centrui bei Vilniaus rajono sporto mokyklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją