Pagal ritulio kontrolę ir metimus į vartus elektrėniškiai pranoko varžovus triskart, tačiau puikiai vartus saugojęs svečių vartininkas Aleksandras Osipkovas aikštės šeimininkams pergalės neatidavė.

Po Danilo Karabano įvarčio (13:34 min.) svečiai pirmavo iki pat trečio kėlinio pradžios, kuomet sėkmingai sužaidė trečiojo penketuko puolimo trejetas - Antanas Korneičiukas pelnė du įvarčius iš eilės (43:38 ir 52:20) bei išvedė mūsiškius į priekį. Deja, likus kelioms minutėms iki rungtynių pabaigos „Energija“ gavo dvi baudos minutes ir už tai buvo nubausti – daugumoje žaidusiems svečiams pratęsimą išplėšė tikslus Romano Serafimovičiaus (58:04) smūgis.

Per pratęsimą įvarčių nebuvo įmušta, o baudinių serijoje „Energija“ pirmavo po sėkmingo jaunojo Pauliaus Gintauto smūgio, tačiau sėkmė labiau šypsojosi svečiams - Kirilas Markevičius pasižymėjo trečiu bandymu, o vėliau Nerijų Dauksevičių nuginklavo ir D.Karabanas, kurio smūgis išplėšė svečiams pergalę.

„Žaidėme visai neblogai, iniciatyva tikrai buvo mūsų pusėje, bet svečių vartininkas žaidė tikrai puikiai. Pabaigoje pritrūko koncentracijos, padarėme keletą klaidų, o varžovai išlygino rezultatą. Baudiniai – tai loterija, kurios šiandien mes nelaimėjome, bet tikiu, kad rytoj pasieksime revanšą jau per pagrindinį laiką“, - sakė Dovydas Kulevičius:

„Energija“ (21 tšk.) turnyro lentelėje tarp 13 komandų užima 8-tą vietą, o „Riaubiči-96“ (25 tšk.) žengia 4-toje pozicijoje.

Trečiadienį 19 val. Elektrėnų ledo rūmuose komandos susitiks dar kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)