Strategas iš Danijos kartu su asistentais Lietuvos moterų rinktinei vadovavo nuo 2016-ųjų metų.

Per tą laiką Lietuvos moterų rinktinė spėjo sužaisti dvejose pasaulio čempionato atrankose bei atrankos varžybose į Europos čempionatą.

Abu kartus besivaržant dėl patekimo į planetos pirmenybes, lietuvaitės iškovojo po vieną pergalę bei patyrė po du pralaimėjimus ir į kitus atrankos etapus nepateko.

Skambiausias Lietuvos rankininkių laimėjimas vadovaujant Bo Miltonui Andersenui - pasiektos lygiosios Vokietijoje su šios šalies rinktine.

Tuomet Lietuvos rinktinei pavyko pateikti milžinišką staigmeną ir su viena iš stipriausių komandų Europoje sužaisti rezultatu 26:26 (11:14). Vis dėlto, su dviem taškais grupėje Lietuvos rinktinėje grupėje užėmė paskutinę ketvirtąją vietą.

Artimiausias startas Lietuvos moterų rinktinės laukia 2019-ųjų metų rudenį, kuomet prasidės atrankos į Europos čempionatą varžybos.

Iki to laiko Lietuvos rankinio federacija patvirtins naują rinktinės trenerį, kuris vadovaus komandai šios atrankos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)