„UFC 242“ turnyro kova dėl lengvo svorio kategorijos pasaulio čempiono diržo vyks rugsėjo 7 dieną Abu Dabyje (JAE).

Titulą ginsiančiam Ch. Nurmagomedovui tai bus sugrįžimas po diskvalifikacijos. Po pergalės prieš skandalingąjį airį Conorą McGregorą, Rusijos kovotojas įsivėlė į muštynes. Nors jam buvo palikta pergalė ir čempiono diržas, jis 9 mėnesiams nušalintas nuo kovų.

Spaudos konferencijoje Ch. Nurmagomedovas ir D. Poirier išreiškė pagarbą vienas kitam ir pabrėžė, kad jų tikslas yra kovoti, o ne švaistytis žaibais.

C. Mcgregoras užsienio žiniasklaidai buvo užsiminęs, kad norėtų revanšinės kovos su Ch. Nurmagomedovu, tačiau rusas apie tokią kovą net nesvarsto.

„Conoras per trejus metus pasiekė tik vieną pergalę. Ir vieną, kaip žinote, mėgėjų bokse. Kodėl jis turi būti nusipelnęs revanšo? Jis tapšnojo mane, meldėsi, kad jo nenužudyčiau. Ir dabar jis kalba apie revanšą. Eilėje yra Tony Fergusonas ir kiti, kurie turi pergalių serijas, bet tikrai ne vyrukas, kuris nieko nepasiekė per trejus pastaruosius metus“, – kalbėjo Ch. Nurmagomedovas.

30-metis Ch. Nurmagomedovas per savo karjerą MMA narve yra iškovojęs visas 27 pergales. Jo bendraamžio D. Poirier sąskaitoje – 25 pergalės ir 5 pralaimėjimai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)