Ch. Nurmagomedovas pernai spalį įveikė daug ažiotažo sukėlusioje dvikovoje skandalingai pagarsėjusį C. McGregorą ir savo pergalių seriją pratęsė iki 27.

Kol kas nė karto ringe nepralaimėjęs „Erelio“ pravardę turintis Rusijos atstovas vėliau inicijavo muštynes už ringo ribų ir už tai buvo diskvalifikuotas 9 mėnesiams.

30-metis D. Poirier balandžio mėnesį šventė pergalę dvikovoje su tautiečiu Maxu Holloway.

Ch. Nurmagomedovas lengvo svorio UFC čempiono titulą laimėjo 2018 metų balandį, kai nugalėjo Alą Iaquintą ir sėkmingai jį apgynė pernai spalį dvikovoje su C. McGregoru.

Las Vegase Rusijos atstovas po kovos užpuolė airio komandos narius, o C. McGregoras aštuoniakampyje sulaukė Ch. Nurmagomedovo stovyklos atstovų smūgių.

Nevados valstijos sportininkų drausmės komisija vėliau paskelbė bausmes kovotojams – C. McGregoras buvo diskvalifikuotas 6 mėnesiams ir turėjo sumokėti 50 tūkst. JAV dolerių baudą, o Ch. Nurmagomedovas gavo 9 mėnesių diskvalifikaciją ir 500 tūkst. JAV dolerių piniginę baudą.

Anot Ch. Nurmagomedovo vadybininko, naują sutartį su UFC organizacija antradienį pasirašęs Rusijos atstovas tapo brangiausiai apmokamu UFC kovotoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)