Kikbokso bendruomenėje „The Undertaker“ pravarde žinomas kovotojas mirė savo namuose, Sine mieste, Belgijoje.

41 metų vyras lapkričio pabaigoje buvo patekęs į ligoninę, kai jam medicinos pagalbą iškvietė jo treneris, skelbia welt.de.

Triskart pasaulio čempionas socialiniuose tinkluose kiek vėliau dalijosi serija savo nuotraukų iš intensyvios terapijos skyriaus, kur jam buvo prijungta kvėpavimo įranga.

F. Sinistra teigė nusprendęs išsigydyti „mažą virusiuką“ pats savo namuose ir savavališkai paliko ligoninę. Tačiau tuomet prasidėjo komplikacijos, pasibaigusios širdies smūgiu.

Kikboksininkas viešai kritikavo vyriausybę dėl įvestų apribojimų dėl COVID-19 Belgijoje, visą laiką viešai pasisakė prieš pasaulinę skiepų kampaniją, neigė vakcinacijos naudą.

Lapkričio 26-ąją jis paskelbė, kad gruodžio 4 dieną planuota dvikova nukeliama. Dėl to F. Sinistra jautėsi prastai: „Karys niekada nesitraukia. Aš sugrįšiu dar stipresnis“.

Vėliau jis rašė: „Aš gimiau prieš laiką ir tęsiu kovą iki mirties kaip vyras, kuris niekada nepasiduoda ir miršta nieko nesigailėdamas“.

Likus trim dienomis iki mirties, apie kurią socialiniuose tinkluose pranešė taip pat prieš skiepus pasisakanti F. Sinistros žmona, kovotojas dar atsakinėjo savo fanams feisbuke.

„Ačiū už jūsų palaikymą. Aš namie ir sveikstu, kaip ir turėtų būti. Sugrįšiu tūkstantį kartų stipresnis“, – rašė jis.

F. Sinistra yra laimėjęs pasaulio ir Europos čempionatų sunkaus svorio kikbokso titulus. Taip pat jo trofėjų lentynoje yra 2004 metų Belgijos čempiono taurė.

Per profesionalią karjerą jis laimėjo 39 pergales ir patyrė 9 pralaimėjimus, kartą buvo tituluotas Belgijos galiūnų čempionu.

Buvęs sportininko treneris Fabianas Pavone'as apibūdino jį kaip „laukinę jėgą su auksine širdimi“.

Belgijos vyriausybė nuo sekmadienio pritaikė naujus apribojimus – užvėrė duris visiems kultūros renginiams, tokiems kaip teatrai, kino teatrai ir koncertų salės.

Kultūros ir pramogų atstovai Belgijoje surengė eitynes prieš tokį sprendimą, laikydami rankose plakatus su užrašu „Šou turi tęstis“, „Nėra kultūros, nėra ateities“.

Belgijos vyriausybė buvo kaltinama dvigubų standartų taikymu, nes Kalėdų mugėms buvo uždegta žalia šviesa. Kartu šventiniu laikotarpiu buvo atidaryti visi barai ir restoranai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės