28-erių kovotojas sunegalavo po pergalės titulinėje vakaro dvikovoje atsidūręs žiūrovų glėbyje.

Įprastai noriai bendraujantis sportininkas pasistengė iš jo ištrūkti kuo greičiau ir nesidairydamas nudrožė į savo rūbinę.

Ten iškart atskubėjo ir per varžybas arenoje budėjęs gydytojas, padėjęs S. Maslobojevui atsigauti.

„Daug žmonių norėjo kartu nusifotografuoti, atsakyti niekam nesinori. Kai kurie – išgėrę, kvėpuoja alkoholiu, oro trūksta, kūnas nuvargęs. Pradėjo pykinti ir išėjau į rūbinę“, – po 15 minučių atgavęs įprastą veido spalvą, aiškino S. Maslobojevas.


Vargti ringe jam šeštadienį teko nemažai – bent jau daugiau, nei tikėjosi pats tailandietiško bokso meistras iš Lietuvos.

„KOK World GP 2015“ svorio kategorijos iki 93 kg čempiono diržą jis užsijuosė tik po trijų raundų kovos su rumunu Robertu Dorinu, kuris dvikovos pradžioje buvo pasiuntęs klaipėdietį į nokdauną.

Atsakydamas S. Maslobojevas daužė varžovą triuškinančiais rankų smūgiais, bet pastarasis laikėsi ant kojų, o lietuviui darėsi vis sunkiau išlaikyti tempą.

„Prieš savo publiką norisi pasirodyti daugiau nei gerai. Tas noras užbaigti kovą įspūdingai atima daug jėgų, – sakė sportininkas. – Esu geriausios formos gyvenime, puikiai pasirengęs fiziškai. Per apšilimą jutau, kad smūgiuoju labai stipriai, ir treneris tai patvirtino. Kovos metu pataikiau varžovui tiek švarių smūgių į galvą, bet jis nenukrito, tik vieną kartą susvyravo. Matėsi, kad akys jau baltos, bet jis vis tiek niekaip negriuvo. Nesupratau, gal žmogus tvirtą galvą turi.“

Suremti pirštines dėl čempiono diržo su R. Dorinu jis turėjo dar praėjusį pavasarį, bet tuomet dvikovą teko nukelti dėl pusfinalyje S. Maslobojevo patirtos traumos – kovotojui lūžo ranka.

Kito vieno pajėgiausių Lietuvos mišrių kovos menų atstovų pasirodymo, anot jo paties, taip ilgai laukti nereikės. Pats S. Maslobojevas dabar labiausiai norėtų pademonstruoti savo smūgius Japonijos publikai. Sportininkas vylėsi, kad ten jį išsiųs Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis, organizuojantis KOK turnyrus.

„Rimtai pasikalbėjome su Donatu. Nusprendžiau dažniau rodytis KOK organizacijos turnyruose, atsisakyti kai kurių savo įprastų varžybų“, – aiškino S. Maslobojevas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)