Amerikietė Anita Alvarez po savo pasirodymo moterų solo sinchroninio plaukimo laisvosios programos varžybų finale staiga nualpo ir paniro po vandeniu be sąmonės.

Greičiausią reakciją pademonstravo amerikietės trenerė Andrea Fuentes, jau po kelių akimirkų pati su rūbais šokusi į baseiną, panėrusi po vandeniu ir ištraukusi savo auklėtinę į paviršių, kur į pagalbą tik tada suskubo gelbėtojai ir medicinos personalas.

„Buvo labai baisu. Turėjau šokti į baseiną pati, nes gelbėtojai to tiesiog nedarė. Išsigandau pamačiusi, kad ji nekvėpuoja, tačiau dabar Anita jaučiasi puikiai“, – jau po gelbėjimo operacijos žiniasklaidai teigė trenerė A. Fuentes.


Atsigavusi A. Alvarez po kurio laiko nuramino dramatišką sceną baseine stebėjusius žiūrovus ir sportininkus – sugrįžo prie vandens ir buvo pasitikta plojimais.

Incidentas įvyko trečiadienio vakarą. Kodėl A. Alvarez prarado sąmonę, nėra skelbiama – medikai 25-erių sportininkei griežtai nurodė ilsėtis, tačiau tikimasi, kad šeštadienį ji galės padėti JAV rinktinei komandinėse varžybose.

Tiesa, anot JAV žiniasklaidos, tai nėra pirmas kartas kai A. Alvarez pasijunta blogai varžybų metu.
Tai jau antras panašus įvykis per pastaruosius metus.

A. Alvarez laisvosios programos varžybų finale užėmė 7-ąją vietą. Čempione Budapešte tapo japonė Yukiko Inui. Sidabras atititeko Ukrainos, bronza – Graikijos sportininkei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją