Saulėtą ir karštą dieną bėgti kalvota Nidos trasa paprasta nebuvo, tačiau beveik 200 bėgikų pakeliui palaikė ne tik bičiuliai, bet ir poilsiautojai. Netrukus po finišo įvyko ir iškilminga nugalėtojų apdovanojimų ceremonija.

Trečiąją vietą 5 kilometrų bėgime grupėje iki 16 metų užėmė Beatričė Gudaitė, antrąją – Julius Kruša, o pirmąją – žurnalisto Edmundo Jakilaičio aštuonmetis sūnus Bernardas Jakilaitis. Taip pat jis buvo ir jauniausias iš visų bėgikų.

Suaugusiųjų grupėje 5 kilometrų distancijoje trečiąją vietą užėmė Justas Eimontas, antrąją - Diana Augustinovič, o pirmąją - Martynas Majeris. Pirmos ir antros vietos nugalėtojai priklauso ir bėgikų klubui „F.O.C.U.S. Running“, su kuriuo šią savaitę įveikė įspūdingą 430 kilometrų atstumą nuo Vilniaus iki Nidos.

Absoliučiu 10 kilometrų bėgimo iki 16 metų nugalėtoju tapo Augustas Baranauskas. Suaugusiųjų grupėje trečią vietą užėmė Dovydas Laukys, antrąją - Milda Vilčinskaitė, o pirmosios vietos nugalėtoju tapo Kostas Zenov.

„Sezoną mes dar tik pradedame – juk bėgimo takeliai lieka, orientavimosi trasos ir dviračių takai – taip pat, todėl sportuokime ir džiaukimės puikia Neringos aplinka“, - atsisveikindamas su festivalio dalyviais kalbėjo Neringos meras Darius Jasaitis. Planuojama, kad toks sporto festivalis ir vasaros sezono atidarymas taps kasmetiniu renginiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)