Antradienį namuose „Devils“ ledo ritulininkai 3:2 (0:1, 1:0, 2:1) įveikė trečią nesėkmę iš eilės patyrusią bei ketvirtoje pozicijoje Rytų konferencijos Pietryčių divizione esančią Karolinos „Hurricanes“ (13 tšk.) komandą.

Po lietuvio įvarčio (D.Zubrus pasižymėjo lazda pakeisdamas po komandos draugo smūgio ore skriejančio ritulio kryptį) antro kėlinio viduryje (30:56) mačo rezultatas tapo lygus (1:1), o po jo rezultatyvaus perdavimo trečio kėlinio pabaigoje (56:41) galutinį mačo rezultatą (3:2) užfiksavo Adamas Henrique'as.

Iš viso per daugiau nei 23 žaidimo minutes (23:19) „Devils“ puolėjas keturis kartus metė į svečių vartus, blokavo varžovo metimą ir išvengė baudos minučių.

Be keturių įvarčių ir dviejų rezultatyvių perdavimų, D. Zubraus sąskaitoje per 13-a sezono rungtynių - 4-ias baudos minutės.

Iš viso per savo 15-a metų trunkančią karjerą D. Zubrus NHL pirmenybėse jau sužaidė 996 mačus ir surinko 501 taškus (193 įvarčiai ir 308 rezultatyvūs perdavimai).

Dar vieną įvartį arenos šeimininkams, kurie iškovojo trečią pergalę iš eilės, pelnė Petras Sykora (42:37), o svečių gretose įvarčiais pasižymėjo Brandonas Sutteris (9:27) bei Joni Pitkanenas (46:06).

Kitų antradienį vykusių NHL reguliariojo sezono rungtynių rezultatai:

Bafalo „Sabres“ - Vinipego „Jets“ 6:5 (po pratęsimo)
Toronto „Maple Leafs“ - Floridos „Panthers“ 1:5
Vašingtono „Capitals“ - Dalaso „Stars“ 2:5
Monrealio „Canadiens“ - Edmontono „Oilers“ 1:3
Detroito „Red Wings“ - Kolorado „Avalanche“ 5:2
Sent Lujo „Blues“ - Čikagos „Blackhawks“ 3:0
Kalgario „Flames“ - Minesotos „Wild“ 0:3
Los Andželo „Kings“ - Nešvilio „Predators“ 4:3

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją