„Vicenza“ komandos žaidėjo poelgis pribloškė regbio bendruomenę. Nors buvo teigiančių, kad B. A. Doglioli veiksmas nėra tyčinis, situaciją išanalizavę klubo ir Italijos regbio federacijos atstovai konstatavo, kad argentinietis taip pasielgė specialiai ir pritaikė itin griežtas sankcijas.

Žaidėjas buvo atleistas iš klubo, o netrukus Italijos regbio federacija priėmė, jos atstovų teigimu, „griežčiausią sprendimą per pastaruosius 20 metų“.

B. A. Doglioli diskvalifikuotas trejiems metams. Manoma, kad savo žodį vertindama situaciją turėtų tarti ir Tarptautinė regbio federacija – žaidėjas gali būti diskvalifikuotas visam gyvenimui.

Kaip skelbia „Rugby News“, tai apskritai yra vienas iš „beprotiškiausių ir nesveikiausių“ išpuolių per visą šio sporto istoriją.

Incidentas įvyko per Italijos regbio II diviziono rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)