Pranešama, kad A. Lunevas ėmė triukšmauti ir plūstis prie registracijos stalo, kuomet aviakompanijos darbuotojai nesutiko neblaivaus žaidėjo įlaipinti į lėktuvą.

Iškviesta policija vartininkui nustatė lengvą girtumą – 0,77 promilės. „Sovetsky Sport“ netruko paskaičiuoti, jog tokią alkoholio koncentraciją kraujyje 80 kg sveriantis futbolininkas galėjo pasiekti išgėręs litrą alaus, puslitrį vyno arba 120 gramų degtinės.

„Bjauri istorija. Gal jau užteks leisti futbolininkams ir kitiems turčiams elgtis kaip patinka? Juk jiems reikalavimai kaip tik turėtų būti aukštesni nei eiliniams žmonėms. Lunevai, mes tavęs daugiau nelaukiame rinktinėje!“ – rašė „Sovetsky Sport“ vyriausiasis redaktorius Nikolajus Jeremenka.

A. Lunevas į Maskvą atskrido iš Nižny Novgorodo, kur Rusijos rinktinė Europos čempionato atrankos rungtynėse antradienį 1:0 palaužė Kiprą. Atsarginis ekipos vartų sargas turėjo toliau keliauti į Sankt Peterburgą.

„Zenit“ klubas vėliau informavo, jog tūkstančio rublių (14 eurų) baudą sumokėjęs A. Lunevas greitai buvo paleistas iš komisariato ir pasiekė Sankt Peterburgą kitu reisu.

Primename, kad Rusijos nacionalinės komandos vartininkus treniruoja lietuvis Gintaras Staučė.

Futbolininkų prasižengimai Rusijoje – jautri tema nuo praėjusio spalio, kuomet už grotų atsidūrė kitas „Zenit“ atstovas Aleksandras Kokorinas ir „Krasnodar“ žaidėjas Pavelas Mamajevas.

Girti futbolininkai su draugais Maskvos centre paryčiais sumušė kelis žmones. Praėjusį mėnesį jie nuteisti kalėti pusantrų metų. Kadangi bausmės laikas skaičiuojamas nuo arešto pradžios, į laisvę Rusijos rinktinės aprangą taip pat vilkėję žaidėjai išeis ateinančią žiemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)