Penkiskart pasaulio čempionas suklupo Mančesteryje prasidėjusiame „English Open“ turnyre, kur jau šešioliktfinalyje 3:4 nusileido vos 70-am pagal pajėgumą planetos žaidėjui Chrisui Wakelinui iš Anglijos.

Susitikimo pradžioje šovęs į priekį 2:0 R. O'Sullivanas pralaimėjo kitus tris freimus ir, nors po to rezultatą išlygino (3:3), lemiamu metu nepataikė paprasto kamuoliuko ir baigė savo pasirodymą.

Pirmą kartą 100 taškų snukeryje R. O'Sullivanas surinko būdamas vos 10 metų amžiaus, o pirmą maksimumą, t. y. 147 taškus, – sulaukęs 15-os. Po metų jis pradėjo profesionalo karjerą.

Primename, kad dėl savo itin greito žaidimo tempo Raketa vadinamas anglas per savo karjerą iš viso jau yra atlikęs net 827-ias šimtines serijas ir 13-a maksimalių, iš kurių pati greičiausia – vos per 5 minutes 20 sekundžių. Pagal visus šiuos rodiklius jis yra pasaulio rekordininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)