F. Mayweatherio pristatinėti nereikia – visas savo 50 profesionalaus bokso kovų laimėjęs amerikietis karjerą oficialiai baigė 2017 metais, kai techniniu nokautu įveikė UFC žvaigždę Conorą McGregorą.

2018 metais jis grįžo į ringą Naujųjų metų parodomojoje dvikovoje, kur nugalėjo japonų kikbosininką Tenshiną Nasukawą ir uždirbo beveik 10 mln. JAV dolerių.

F. Mayweatherio būsimas varžovas yra praėjusį mėnesį NBA „Oro karalių“ Nate'ą Robinsoną nokautavusio Jake'o Paulo brolis.

Prieš vieną geriausių visų laikų boksininką stosiantis L. Paulas yra turėjęs vieną profesionalaus bokso kovą karjeroje, tačiau ir ją pralaimėjo šešių raundų kovoje.


Kol kas detalių apie būsimą renginį nedaug. F. Mayweatheris apie tai pasidalino žinute „Twitter“ tinkle, o L. Paulas „Instagram“ įraše pridūrė, kad „tai – oficialu“.


Neabejojama, kad beveik 20 metų jaunesnis už savo oponentą L. Paulas ir F. Mayweatheris už parodomąją dvikovą pasidalins įspūdingo dydžio prizinį biudžetą.

Priminsime, kad praėjusį mėnesį Las Vegase buvusio NBA žaidėjo, triskart NBA „Oro karaliaus“ Nate'o Robinsono žygis bokso ringe truko iki antro raundo vidurio, kai jį negailestingai į nokautą pasiuntė „Youtube“ asmenybė ir aktorius J. Paulas. Pastarasis yra Logano Paulo brolis.


Tai buvo apšildomoji dvikova prieš legendų sugrįžimą. Po 15 metų pertraukos į ringą grįžo bokso superžvaigždė amerikietis Mike‘as Tysonas. Šeštadienį Los Andžele jis išbandė jėgas su kita legenda – savo tėvynainiu Roy Jonesu jaunesniuoju. Parodomoji 8 raundų dvikova baigėsi lygiosiomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)