Jungtiniuose Arabų Emyratuose vykusiame MMA turnyre „UFC 251“ R. Namajunas nevieningu teisėjų sprendimu nugalėjo Jessicą Andrade ir revanšavosi už pernai gegužę patirtą nesėkmę.

Po šios kovos 28-erių kovotoją su pergale socialiniuose tinkluose pasveikino dabartinė UFC čempionė Weili Zhang, iš kurios diržą nugvelbti jau šiemet turėtų bandyti būtent R. Namajunas.

„Sveikinu, Rose“, – rašė UFC dar nepralaimėjusi 30-metė kinė, kuri čempionės diržą pernai rugpjūtį perėmė iš J. Andrade. Ši iki šiol buvo reitingo lyderė, bet šanso revanšuotis veikiausiai nebesulauks.


Stipriai sužalota R. Namajunas po kovos su brazile buvo išgabenta į ligoninę bei nedalyvavo spaudos konferencijoje. Ligoninėje jai klausimą uždavė treneris bei širdies draugas Patas Barry.

„Na, ar pasakytum, kad tai buvo geriausia visų laikų moterų kova?“, – geriausią metų kovą žadėjusios Rose paklausė P. Barry.

„Ko gero ne. Atsiprašau, Weili. Tavo mūšis su Joanna išties buvo metų kova. Atsiimu savo žodžius“, – sakė šypsenos dėl sužalojimų nepraradusi R. Namajunas.


„Aš vis tiek esu geriausia“, – prie įrašo pridūrė buvusi UFC čempionė.

Lietuvių kilmės kovotoja anksčiau teigė, jog prieš keturis mėnesius vykusi kinės ir lenkės J. Jedrzejczyk kova nebuvo verta liaupsių, kuriomis buvo apipilta. To priežastis – abi kovotojos tuomet itin prastai gynėsi.

R. Namajunas ir J. Andrade akistata buvo pripažinta geriausia „UFC 251“ kova, todėl abi sportininkės prie savo uždarbių pridės 50 tūkst. dolerių priedus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)