Šalia „Belvilio“ prie Bebrusų ežero įrengtoje trasoje praėjusiais metais varžėsi apie 800 dalyvių, tarp kurių ir Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žaidžiantys Molėtų „Ežerūno“ krepšininkai. Šiemet tikimasi dar didesnio dalyvių skaičiaus.

„Pirmuose dvejuose etapuose šiemet sulaukėme rekordo, tad nematau priežasčių, kodėl šįsyk turėtų būti kitaip. Iki registracijos pabaigos likus porai dienų, tas skaičius jau dabar yra didesnis“, - teigė pats trasą išbandysiantis A. Daugirdas, pridūręs, kad prieš metus šeimyniškiausia vieta pripažintas Belvilio etapas – tokį pripažinimą išsaugos ir šiemet.

Kaip ir pirmuose dvejuose etapuose, taip ir šįsyk, profesionalai važiuos ne du, o tris ratus.

Organizatoriai žada daug staigmenų ir pramogų visai šeimai! Knygos, žaidimai, loterijos su rėmėjų įsteigtais puikiais prizais, linksmi personažai, koncertas, tikrai neleis liūdėti susirinkusiems.

Norime priminti, kad be Molėtų etapo, dviračių mėgėjų ir profesionalų dar laukia du etapai: rugpjūčio 17 d. Ignalinoje ir finalo etapas rugsėjo 28 d. Anykščiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją