Susitikimą rezultatu 31:23 (17:11) laimėjo viešnios, kurios su 11 taškų, kaip ir „Eastcon Tauras-Vilniaus kolegija“, liko ketvirtoje vietoje.

Šeimininkių ekipoje pasižymėjo Laura Kostantinavičiūtė, pelniusi 9 įvarčius, Gabija Ustilaitė pridėjo 5, Simona Pačkauskaitė – 3.

Vilniečių gretose išsiskyrė Rasa Mikalonytė (12 įv.), Indrė Norvilytė, Rita Repečkaitė, Deimantė Lengvenytė (po 4 įv.).

„Alytaus ekipos žaidėjos stengėsi rungtynėse su Vilniaus „LSU Šviesa-Eglė“ kolektyvu, bet įkąsti daugkartinėms šalies čempionėms bei prizininkėms nepajėgė. „SRC Margis“ komanda – ir gerokai jaunesnė ir patirties turi žymiau mažiau nei vilnietės. Varžovės žaidė gudriau ir jų atakos buvo žymiai efektyvesnės, nors šimtaprocentinių galimybių pelnyti įvarčių neišnaudojo vienodai abu kolektyvai. Nugalėjo labiau patyrusi ir gerokai vyresnė ekipa“, – trumpai žaidimą apibūdino rungtynių inspektorius Arvydas Brazaitis.

Trečiadienį numatytos dvejos Lietuvos moterų rankinio čempionato rungtynės Vilniuje ir Utenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją