Po šios dvikovos jaunąją kovotoją apspito ne tik vietos žurnalistai, bet ir fanai, kurie atakavo jos „Twitter“ paskyrą sveikinimais bei palaikymo šūksniais.

Skelbiama, kad žaibišku rankos laužimo veiksmu prieš C. Catron laimėjusi R. Namajunas pateko į MMA rekordų knygas kaip greičiausiai pasiektos pergalės moterų kovose autorė.

Iškart po pergalės paklausta, kaip apibūdintų ją atnešusį įspūdingą šuolį ir staigų laužimo veiksmą, R. Namajunas pati neslėpė nuostabos.

„Galbūt man reikėtų pasikeisti savo vardą į Beždžionė arba kokį kitą panašų? Aš nežinau. Labai noriu padėkoti savo komandai, kuri paruošė mane šiai dvikovai, o laimėjus per 12 sek. pajutau neįtikėtiną palengvėjimą.

Nors man labiausiai patinka smūgiuoti rankomis ir kojomis, bet kai varžovės griebia už kaklo, esu priversta imtis kitokių veiksmų“, - juokavo ji.

R. Namajunas atskleidė, kad prieš porą savaičių pasitempė čiurną, todėl dabar bent savaitę ilsėsis, o tada vėl grįš į treniruotes ir ruošis naujai dvikovai. Kas bus kita jos varžovė, kol kas nepranešama.

Primename, kad tai buvo tik antra savo lietuviška kilme besididžiuojančios R. Namajunas (ant jos aprangos visada aiškiai matyti Trispalvė) dvikova profesionalių ringe. Abi jas ji laimėjo.

Beje, R. Namajunas vaikinas yra UFC (Ultimate Fighting Championship) žvaigždė Patas Barry.

Siūlome prisiminti įspūdingą R. Namajunas pergalę per 12 sekundžių:

R. Namajunas, viename interviu paprašyta papasakoti apie Lietuvą, išskyrė jos gamtą ir maistą. Ji taip pat pridūrė, kad kartais aplanko ten likusią savo šeimą:

„Lietuviai labai didžiuojasi savo kultūra, nes iškentė daug metų Sovietų sąjungos okupacijoje. Jie - paprasti žmonės, mylintys krepšinį ir gamtą. Gamta Lietuvoje labai svarbi, ypač dėlto, kad prieš priimdami krikščionybę, mes buvome paskutinė pagoniška šalis Europoje.

Kai aš aplankau savo šeimą, mes tiesiog vaikštinėjame po mišką ir skanaujame mėlynes, braškes bei renkame grybus, iš kurių gaminame pietus! Į lietuvių patiekalus dažnai įeina ir bulvės, kopūstai, burokėliai, miežiai, įvairūs žalumynai. Tai labai skiriasi nuo amerikietiško greito maisto.

Lietuvių kalba yra labai sena ir unikali. Bet jei norite daugiau sužinoti daugiau apie Lietuvą, pažiūrėkite dokumentinį filmą „Kita svajonių komanda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)