A. Dundee M. Alį treniravo 1960-1981 metais, o iš viso treneriu dirbo nuo 1948 metų iki pat savo mirties, 2012-ųjų. Paskutiniais metais jis savo patirtimi dalijosi su vaikais.

Duodamas vieną iš paskutinių savo interviu A. Dundee pareiškė nė kiek neabejojantis, kad M. Ali ir kai kurie kiti buvę jo auklėtiniai šiais laikais neturėtų vargo ir tikrai įveiktų brolius Kličko.

Primename, kad A. Dundee dar dalyvavo vos prieš dvi savaites, sausio 14 dieną, Luisvilyje, Kentukio valstijoje, vykusiame M. Ali 70-ies metų jubiliejuje.

A. Dundee per savo karjerą taip pat treniravo tokius garsius boksininkus, kaip George'ą Foremaną, Carmeną Bazilio, Sugarą Ray'ų Leonardą, Luisą Rodriguezą, Willię Pastrano, Ralphą Dupasą, Josę Napolesą, Pinkloną Thomasą, Trevorą Berbicką, Jimmy'į Ellisą, Wilfredo Gomezą, Michaelą Nunną, Sugarą Ramosą ir kitus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją