Amerikietis S. Pettis išvengė pralaimėjimo dvikovoje fenomenaliu smūgiu – sukdamasis smogė priešininkui kumščiu į galvą ir iš karto pasiuntė jį į nokautą.

Visus tris raundus narve dominavo K. Horiguchi, tačiau 31 metų japonas negalėjo numatyti būtent tokios pabaigos.

Lemiamas posūkis dvikovoje įvyko ketvirtajame raunde. Konektikuto valstijoje, JAV vykusiame „Bellator 272“ turnyre S. Pettis apsijuosė nugalėtojo diržu.

„Pirmuosius tris raundus jis buvo pranašesnis. Jis mane varė į neviltį su įdomiais ir originaliais judesiais, o man teko daug išgyventi iki pat finišo. Bet finišas buvo tobulas. Jis buvo nuostabus, – mmafighting.com kalbėjo amerikietis, per karjerą laimėjęs 22 kovas ir pralaimėjęs penkias. – Tai tikriausiai ketvirta ar penkta mano pergalė nokautu karjeroje. Kai jis nugriuvo, dar norėjau prišokęs smogti iš viršaus bet susilaukiau, pamačiau, kad jis jau „išsijungęs“. Tokia pergalė, jei atvirai, įkvepia mane dar sunkiau dirbti“.

Brutalų smūgį „sugėręs“ K. Horiguchi po kovos buvo nugabentas į ligoninę, tačiau jo sveikatai pavojus negrėsė. „Aš labai atsiprašau tų gerbėjų, kuriuos nuvyliau, nepateisinau jų lūkesčių. Man viskas gerai, taigi, vėl darysiu tai, ką galiu geriausia“, – teigė jis.

S. Pettis and K. Horiguchi artimiausio „Bellator“ turnyro metu gali vėl stoti vienas prieš kitą. 8 kovotojų atkrintamosiose varžybose nugalėtojui žadamas įspūdingas 1 mln. JAV dolerių prizas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)