Lietuvos paplūdimio tinklinio istorijoje – dar neregėtas dalykas. Šios sporto šakos Lietuvos čempionato finalo etape rugsėjo mėnesį dalyvauti planuoja karatisčių Margaritos Čiuplytės ir Dianos Balsytės pora.

D. Balsytė yra Europos ir pasaulio kiokušin karatė čempionatų prizininkė, o M. Čiuplytė – penkiskart Europos kiokušin karatė čempionė, dukart pasaulio čempionė ir vicečempionė. Abi merginos šiuo metu treniruoja vaikus.

Merginas Lietuvos paplūdimio čempionato varžyboms ruoš „Vilniaus kolegijos-Flamingo Volley“ komandos treneris Vasilijus Burakinskis.

„Jau seniai turėjau mintį paplūdimio tinkliniui tinkančius profesionalius sportininkus pakviesti į tinklinio treniruotes, sudėlioti žaidimo techniką, taikant savo metodiką ir pažiūrėti, kaip mums seksis. Tuo pačiu šį procesą noriu nufilmuoti ir pasidalinti su žmonėmis, besidominčiais bei žaidžiančiais tinklinį“, – sakė treneris V. Burakinskis.

D. Balsytė ir M. Čiuplytė iki šiol paplūdimio tinklinio niekada nesitreniravo, todėl joms tai bus naujas iššūkis.

„Labai norėjome išbandyti save šioje sporto šakoje ir kiekvienais metais į norų sąrašą įtraukdavau paplūdimio tinklinį. Šiemet turime puikią progą, nes mūsų ir trenerio norai ir planai sutapo“, – pasakojo M. Čiuplytė.

Kiekvieną vasaros trečiadienį „Flamingo Volley“ feisbuko paskyroje pasirodys video apžvalgos „Karate merginų vasara su FV“, kuriuose matysime, kaip karate merginoms sekasi ruoštis Lietuvos moterų paplūdimio tinklinio čempionato varžyboms. Visi pageidaujantys galės užduoti savo klausimus ar palikti komentarus kiekvieno video pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją