C. McGregoras kovoje su Dustinu Poirier krito antrajame raunde, kai šis varžovą patiesė stiprių smūgių į veidą kruša. Amerikietis pasiekė revanšą už 2014 metais vykusioje kovoje patirtą pralaimėjimą.

D. Poirier pamatus pergalei padėjo stipriais smūgiais į koją. C. McGregoras vėliau teigė, kad pradėjo kojos nebejausti ir negalėjo stovėti patogiai. Buvęs dviejų skirtingų kategorijų UFC čempionas po kovos vaikščiojo su ramentu.

Praeityje ir D. Poirier, ir C. McGregorą įveikęs Chabibas Nurmagomedovas pateikė savo versiją aiškindamas, kodėl airiui nepavyko sugrįžti pergalingai. Anot Rusijos atstovo, 32-ejų C. McGregoras nebėra toks geras kaip anksčiau dėl vadybinių sprendimų.

„Štai kas nutinka, kai tu pakeiti savo komandą, palieki sparingo partnerius, kurie padarė tave čempionu, ir treniruojiesi su mažais vaikais. Tuomet esi toli nuo realybės“, – „Twitter“ tinkle rašė karjeros pabaigą neseniai paskelbęs Ch. Nurmagomedovas.

Pats C. McGregoras po nesėkmės tvirtino, jog pralaimėjimas yra itin skaudus, tačiau jis ketina judėti į priekį ir ruoštis kitoms kovoms. Airis neatmeta galimybės kovoti su D. Poirier lemiamą trečiąjį kartą. Tokios kovos neatsisakytų ir pats D. Poirier, kuris turi vilčių ir pakovoti dėl čempiono titulo.

Šį sekmadienį vykusi kova sulaukė didelio ažiotažo, o gana netikėtą C. McGregoro pralaimėjimą išvydę UFC gerbėjai nestokojo fantazijos kurdami šmaikščius montažus. Socialiniuose tinkluose sparčiai plinta airio nesėkmę pašiepiantys memai.

C. McGregoras buvo lyginamas su „YouTube“ žvaigždės Jake‘o Paulo nokautuotu krepšininku Nate‘u Robinsonu, daugybė internautų juokaudami pasitelkė ir į memų sūkurį šią savaitę patekusio politiko Bernie Sanderso atvaizdą.

C. McGregoro memams neliko abejingi ir lietuviai.

Dustinas Poirier ir Conoras McGregoras
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)