„Išties mėgavausi būsima kova ir jaučiau jaudulį, – kalbėjo T. Nasukawa. – Faktas, kad pralaimėjau, tačiau iššūkių nevengsiu. Suvokiau, kad dirbau per mažai, kad nusipelnyčiau tokios progos. Pasimokysiu iš to ir šiais metais tapsiu geresnis“.

Viešai kritikuojamo pramoginio renginio biudžetas siekė apie 9 mln. JAV dolerių. F. Mayweatheris ringe turėjo 4 kg svorio pranašumą.

Abu sportininkai yra savo srityse nenugalėti – pralaimėjimas nebus įskaitomas į oficialią T. Nasukawos kikbokso statistiką.

Jis teigė, kad nesigaili sutikęs lipti į ringą ir suremti pirštines su F. Mayweatheriu: „Man tai buvo gyvenimo galimybė. Nors buvo didelis patirties ir svorio skirtumas, jaučiau, kad neturėčiau bėgti nuo šios progos. Be viso to, turėjau galimybę įsitikinti, koks didis boksininkas yra F. Mayweatheris. Aš jį nuvertinau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)